Plads i Kajak Motel Svendborg – Kajak eller SUP – år 2024

kr. 1.600,00

Med dette produkt køber du et års leje, 1. januar til 31. december 2024, til opbevaring af din kajak eller SUP i Kajak Motel Svendborg. KajakMotellet er beliggende ved Østre Havnevej 43, 5700 Svendborg, kun et stenkast fra isætningsstedet ved Frihavnen. Her er der perfekt mulighed for start på din rotur i Svendborgsund og i det Sydfynske Øhav.

Beskrivelse

Plads i Kajak Motel Svendborg – Kajak/SUP – år 2024. Med dette produkt køber du et års leje, 1. januar til 31. december 2024, til opbevaring af din kajak eller SUP i Kajak Motel Svendborg. KajakMotellet er beliggende ved Østre Havnevej 43, 5700 Svendborg, kun et stenkast fra isætningsstedet ved Frihavnen. Her er der perfekt mulighed for start på din rotur i Svendborgsund og i det Sydfynske Øhav.
Med pladsen følger også retten til at leje en ekstra kajak til kun 250 kr. for 3 timer eller 350 kr. for en hel dag. Dette er naturligvis inklusiv pagaj, vest og sprayskirt, stillet til rådighed af Lifeplan Kajak & Friluftsliv.

Med dette produkt behøver du faktisk ikke at eje din egen kajak! Du kan nemlig også anvende KajakMotellets egne udlejningskajakker, der vil være til rådighed mod booking på KajakMotellets opslagstavle. Altså, for 1600 kr. om året, kan du låne en kajak på 3 timers basis og ro i Svendborgsund så ofte du vil, såfremt du har booket kajakken. Du skal dog eje og anvende din egen svømmevest og pagaj.

Læs betingelserne HER, som også er dem du accepterer ved køb af lejemålet.