Vildmarksmad i Det Sydfynske Øhav

Bålet er tændt, og duften af kaffe og bønner fra det lokale kafferisteri spreder sig. Sammen med Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn, bliver der tændt op i bålet og i rygeovnen. I skal i fællesskab tilberede et lækkert måltid med årstidens lokale råvarer.

DKK 595,00

Ryd
Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærker , ,

Yderligere information

Dato

24. april, 29. maj, 26. juni, 28. august, 25. september, 16. oktober

Beskrivelse

Bålet er tændt, og duften af kaffe og bønner fra det lokale kafferisteri spreder sig. Sammen med Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn, bliver der tændt op i bålet og i rygeovnen. I skal i fællesskab tilberede et lækkert måltid med årstidens lokale råvarer. Du vil blive guidet igennem den rigtige sammensætning af råvarer, brændehugning, røgning af fisk og brug af havens, skovens og strandens urter i en alsidig og sæsonbestemt menu. Når maden er tilberedt kan du nyde den med udsigt ud over Svendborgsund, Tåsinge og det Sydfynske Øhav. Velbekomme.

Lifeplan Kajak & Friluftsliv, der står bag oplevelsen, har mange års erfaring med undervisning og formidling af den Sydfynske natur til vands og på land. De er velrenommeret for deres undervisning i havkajak og trygge oplevelser på vandet. Med deres store kendskab til naturen og det Sydfynske spisekammer, leverer de store naturoplevelser med forskellige vinkler – både til private samt grupper og virksomheder.

Hvad er inkluderet?:
– 4 timers naturoplevelse ved Rantzausminde Camping – fra 9:00-13:00
– Introduktion til stedet og dagens menu
– Fokus på naturens spisekammer samt lokalt producerede råvarer
– ‘Vildmarkskaffe’ fra det lokale kafferisteri, ZoZozial Coffee
– Lær at sanke i haven, i skoven eller ved stranden
– Tilberedning af mad over bål samt tips og tricks
– Fællesspisning, hygge og socialt samvær i det fri
Kaffe, the og juice ad libitum
– Inspiration til at bruge naturens råvarer på en ny måde

Yderligere information

Dato

24. april, 29. maj, 26. juni, 28. august, 25. september, 16. oktober