Her er et indslag fra TV2-Fyn sendt lørdag d. 3. april 2021 aften kl.19:30 – om havkajak i Det Sydfynske Øhav og noget om hvorfor så mange mennesker søge natur- og friluftsoplevelser her i Corona-tiden.

Lille reklamevideo for Lifeplan Kajak & Friluftsliv udgivet af CittaSlow Svendborg i februar 2021. Frederik fortæller om hvorfor virksomheden er en del af CittaSlow og nogle af de produkter som Kajakbutikken på Østre Havnevej 47 kan byde på.

Her er et indslag fra interview med Radio Diablo i sommeren 2020 hvor Frederik Laursen fortæller om virksomheden Lifeplan Kajak & Friluftsliv og om roning i havkajak.

Her et indslag fra interview med Radio Diablo , som opholdt sig på stranden ved Christiansminde i sommeren 2020. Frederik laursen fra Lifeplan Kajak & Friluftsliv fortæller om havkajak .

Frederik Laursen underviser i det at være begynder i havkajakken om hvad der skal til at komme og prøve havkajak for første gang fra udlejningsstedet ved Christiansminde i Svendborg

Frederik Laursen underviser i greb på pagajen, den optimale holdning og positur ved fremadroning i havkajakken og om hvordan man spare mest mulig energi.

 

Frederik underviser i hvordan man på kajakturen, på simpel vis  tilbereder laks i en transportabel rygeovn over bøgesavsmuld.

 

Frederik Laursen underviser i hvordan man på kajakturen på simpel vis tilbereder de indsamlede blåmuslinger til en dejlig hvidvinsdampet muslingesuppe.

 

Den absolutte mester og ukronede konge af havkajak, Nigel Foster, viser her hvordan man styrer havkajakken. Optagelsen er gjort af Lifeplan Kajak & Friluftslivs udsendte medarbejder i Nürnberg.

Nigel Foster fortæller her om sit eget kajakdesign, Point65 Whisky16 og om sine tanker bag kajakken og om denne suveræne havkajaks  styreegenskaber.

 

I denne video bliver vi taget rundt omkring Point65 Mercury GTX modul-kajak som giver en meget stor frihed. Kajakken kan nemlig let bygges frem- og tilbage fra single- til tandemkajak.

I denne video ser man hvordan denne fantastiske origami foldekajak foldes fra taske til fuldblods havkajak og hører om kajakkens mange fordele og egenskaber. ORU giver den absolutte frihed til at ro over alt!