Håndlavede kvalitetskajakker lavet af familievirksomheden Nautica Manino Kayaks, NMK, i Catania på Sicilien. Disse kajakker er af enestående kvalitet, fremstillet i carbon-kevlar.

Familievirksomheden NMK  har produceret kajakker i mere end 20 år og i front står Agatino Manino, tæt flankeret af lillebror Fabio og ikke mindst deres far Franco samt et antal engagerede medarbejder. Der er stor stolthed, hjerteblod og entusiasme, og hver kajak model er udviklet med stor sans for detaljen, funktionalitet, ydeevne – og ikke mindst i et smukt design med mange fine detaljer og i meget høj kvalitet.

Vi besøgte NMK første gang i august 2021 for at drøfte et samarbejde, import af kajakker og ikke mindst for at se virksomheden og alle de smukke kajakker.
Efterfølgende har vi indgået en samarbejdsaftale, som indebærer, at Lifeplan Kajak og Friluftliv har agenturet på kajakkerne for Skandinavien og vi afgav den første ordre på 24 kajakker i full carbon-kevlar fordelt på 5 forskellig modeller. Kajakkerne produceres først når der er afgivet en ordre, og derfor er det muligt selv at vælge farver og farvesammensætninger samt materialer (diolen, carbon-kevler eller carbon-kevler infusion).
I oktober 2021 hentede vi de første 24 kajakker i full carbon-kevlar. Vi valgte selv at tage turen til Sicilien i bil og med en stor kajaktrailer. Ikke mindst fordi vi glædede os helt vild, og fordi det er enormt vigtig for os at etablere et stærkt og godt samarbejde – og selv godkende kajakkerne i den første ordre. Det smukke håndværk levede fuldt op til vores forventninger til kvalitet og det var tydeligt, at der var kælet for detaljer og finish.
Og ja, så fik vi også et par skønne feriedage på smukke Sicilien…