Lifeplan Kajak & Friluftsliv - havkajakker og innovativt friluftsudstyr

Hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv interesserer vi os rigtig meget for havkajak, undervisning & guidede ture i Svendborg & Det Sydfynske Øhav. Vi elsker de gode stunder udendørs med højt til himmelen og udstyret i orden. Vi er især faldet over de kompakte og virkelige praktiske løsninger til at komme på vandet med fx. i kajak eller kano. Når vi siger kompakt & praktisk, mener vi løsninger, som gør det nemmere at transportere og komme ud til de fede steder med udstyr, som ellers ofte volder megen besvær. For eksempel er det ret vanskeligt at komme frem til fjerne destinationer med sin helstøbte plastik-, glasfiber- eller kulfiber kano eller kajak. Ofte må man leje sig frem til anden rangs udstyr, som man heller ikke kender standarden eller kvaliteten af.

Det er slut!

Mange erfarne kajakroere kender nok Point 65 ͦ n`s kajakker og ikke mindst de lidt ældre modeller fremstillet i komposit materialerne glasfiber og carbon. Men Point 65 ͦ n har taget stilling og dermed stoppet al fremstilling af kajakker i komposit materialer af hensyn til miljøet og bådebyggernes helbred under fremstillings- processen. Den innovative omlægning af produktionen til fremstilling af kajakker i polyethylen er i dags 100% ren og kajakkerne kan efter opslidning genbruges http://www.outsidesweden.se/point-65-sweden-slutar-helt-med-kompositkajaker-och-satsar-pa-atervinningsbara-plastkajaker/

Med origami-, modul- & folde konceptet, kan man folde sin kano eller kajak sammen til kuffertstørrelse og således nemt transportere den på cykel, bil, tog eller fly!
Selvfølgelig har vi også andre almindelige helstøbte kajakker, som fx. de meget populære svensk producerede Point 65 ͦ n-modeller. Point 65 ͦ n har etableret sig i kajakmarkedet i samarbejde med kajaklegenden Nigel Foster og sammen har de udviklet den meget populære og helt unikke havkajak Whisky 16 Rocker i forskellige udgaver og farver. Point 65 ͦ n har ligeledes udviklet, om ikke foldbare kajakker, så i hvert fald modul-kajakker, som kan skilles ad, så de fylder meget mindre når de skal transporteres. Prøv fx at se på modellerne Point 65 ͦ n Mercury GTX, som også kan sættes sammen til en tandemkajak eller til endnu flere personer.

De tredie og sidst princip, foldeprincippet, repræsenteres ved den Canadisk producerede TRAK 2.0 som bygger på inuitternes princip med en skindbetrukket ramme, udviklet over mere end 5000 år! TRAK har udviklet en meget innovativ moderne version, hvor rammen er bygget af adskillelige aluminiumsrør betrukket med en super stærk dug af polyuretan-coatet nylon. Kajakken har de samme egenskaber som en grønlænderkajak, kan lastes med grej til ekspeditioner og alligevel pakkes sammen til kuffertstørrelse under transport med bil, bus, tog eller fly. Endnu et innovativt tiltag ve TRAK-kajakken er 3 hydrauliske manuelt betjente pumper, som dels spænder dugen stramt ud men styrer kajakkens form under roningen. Hvis man vil have kajakken til at skære med det fulde skrog for bedre retningstabilitet, så sænker man stævn og agter og forlænger dermed skrogets køl. Ønsker men derimod at kunne dreje og manøvrere kajakken, hæver men blot stævn og agter med pumpen, hvorved kajakken får et mere markant spring og kajakken bliver således mere oplagt til leg.
Vores oprigtige håb er, at du vil synes om de mange spændende og innovative produkter, som findes her i shoppen og skulle du ellers have spørgsmål, kommentarer eller har du brug for en livedemonstration af produkterne, så kontakt os og vi finder en løsning.

Vi kommer meget gerne til friluftsbegivenheder, sommertræf, udstillinger, messer og lignende. Blot der er nogen som interesserer sig for innovativt friluftsudstyr!

Med venlig hilsen
Frederik Laursen
CEO LifePlan Kajak & Friluftsliv

Oplev "geopark det Sydfynske Øhav"

Guidet tur i havkajak Svendborgsund Lifeplan Kajak & Friluftsliv
Kursister IPP2 Havkajak Lifeplan Kajak & Friluftsliv

Få undervisning i Havkajak

Få Undervisning af vores professionelle instruktører. Du kan erhverve IPP2 gennem DKF hos os eller du kan modtage individuel eller gruppeundervisning til teknik og grønlandsrul.

Det siger vores kunder

Portræt Henrik Bjerke

Konsulent

”Jeg har købt havkajak, IPP2 kursus og lejet de fantastiske Point 65 kajakker hos Lifeplan Kajak og Fritidsliv – jeg kan kun på det varmeste anbefale dem. Servicen, passion og faglighed er i høj sæde og Frederik giver altid masse af gode råd og fortælle hvordan du får de bedste oplevelser i og omkring Svendborgsund. De har Danmarks bedste instruktører så mit næste kursus bliver også her”

Portræt Simon Buchwaldt Laursen Lifeplan Kajak & Friluftsliv

Tjener

“Jeg var med familie på guidet tur en mandag aften i Svendborgsund med Frederik, en af Lifeplan Kajak & Friluftslivs dygtige instruktører og guider.  vi roede en dejlig tur på 5-6 kilometer tæt på havnen og oplevede byen fra vandet. Selvom vi var tæt på byen var heldige at se både marsvin, delfin og sæl på samme tur. Jeg kan varmt anbefale Lifeplan Kajak & Friluftsliv hvis du er begynder i havkajakken”.

Portræt Julie Buchwaldt Laursen Lifeplan Kajak og Friluftsliv

Psykologi Studerende

“Min kæreste og jeg tog begge IPP2 i havkajak hos Lifeplan Kajak & Fri-luftsliv. Vi foretrak dette korte kursus på kun 16 timer fra fredag efter-middag  til søndag eftermiddag, fremfor at blive medlem af en kajakklub. Vi har nu glæde af selv at kunne ro rundt i det Sydfynske Øhav og være i stand til at redde os selv, hvis uheldet skulle være ude. Vi har nu købt vores egne kajakker og har stor glæde af at komme på vandet”.