Samarbejdspartnere

Her er en liste over vores samarbejdspartnere. Uden dem var Lifeplan Kajak & Friluftsliv ingenting…

Svendborgs bedst beliggende hotel og hvorfra Lifeplan Kajak & Friluftlivs udlejning af kajakker og undervisning foregår.

Smukt beliggende B&B ved Valdemarsslot på Tåsinge med udsigt over Nørreskoven og Lunkebugten.

Broholm Slot ligger utrolig idyllisk med park, herregårdssø & voldgrave
et stenkast fra Nyborg-Svendborgvejen, midtvejs mellem Hesselager og Oure.

Høkildegård landbrug på Sydfyn, smukt placeret ved Syltemade Ådal, hvor vores dyr går og græsser – og med kig ud over Det Sydfynske Øhav. Vi bor 3 generationer på gården; foruden vores 4 børn nemlig også mormor Karen

Unik udsigt! B&B Christiansminde ligger tæt på både vand, skov og by med en helt unik udsigt over Svendborg Sund.

Billig overnatning og ferie a la, bed and breakfast, vandrehjem og hotel .Udsigten Svendborg ligger i et roligt kvarter – tæt på motorvej, få minutters gang fra centrum.

Vi bor i den idylliske by Troense på Tåsinge. Her tilbyder vi dejlige værelser med velsmagende og lækker morgenmad.

Vornæs er Tåsinges vidunderlige natur ”i en nøddeskal”. Her er skov, badestrand, fuglereservat, bådehavn, fremragende fiskevand. Vid udsigt til Svendborgsund, når det tager sig allerbedst ud.

Dejlig overnatning til lav pris.
Lækre værelser i rolige omgivelser, omgivet af den skønne Sydfynske natur. Overnatning – her er rart, rent og roligt.

Der findes mange hoteller, man kan være gæst på, men kun ét sted, hvor man kan være midt i det hele. Midt i den overdådige sydfynske natur ned til sundet.

Svendborgs mest centralt beliggende hotel med Restaurant Krinsen og gode møde og konferencefaciliteter.

Vil du bo fredeligt på en smuk gammel gård i idylliske omgivelser er Grønnemose lige noget for dig. Vi tilbyder en selvstændig etværelses lejlighed på 40 kvm med eget bad og køkken.

Unikt og familievenligt overnatningssted fuld af muligheder på Langeland. De lækre og rene stald-shelters er udstyret med madrasser, låger og verdens bedste udsigt.

Andreas er en mester i tekniske færdigheder i havkajakken og Danmarksmester i grønlænderrul 2018. Og, så er han en fremragende pædagog og instruktør – en af de bedste i kongeriget.

Kajakmanden Birger Elmedal har roet kajak siden 1996 og været instruktør siden 2001.
Er en af de få som har roet Danmark rundt. Holder til ved Roskilde Fjord hvor han også underviser i Point65-kajakker.

Vinteren 2019 roede Lasse Bøgh alene Danmark rundt i Havkajak og erobrede dermed Havkajakroernes Rød Hvide bånd. At ro Danmark Rundt i Havkajak om vinteren er ikke for sjov og stiller ekstreme krav til kajak og udstyr.

Frederik Lassen er ultramotionist og begyndte for nogle få år siden at ro havkajak. Nu har han det erklærede mål, at ville erobre Havkajakroernes Rød Hvide i havkajak på rekordtid, dvs. på 18 dage, i sommeren 2020. Til formålet har vi sponseret en Point65 SeaCruiser.

Nigel Foster er en af de mest kendte havkajakroere i Verden! Nigel er en sand mester og en guds benådet pædagog og formidler af teknik i havkajakken. Nigel er desuden kendt for sit design af Point65 Whisky16, som de fleste havkajakroere kender.

Heidi Nissen har virksomheden KajakYoga og selv en garvet kajakroer med bosiddelse i Bogense. Heidi dyrker kajak og yoga og underviser i begge dele med fokus på mindfulnes, vandtil-vænning og trykhed i kajakken.

Morten Boel Nilsson er meget erfaren havkajakroer og friluftsguide- og vejleder. Han freelance og arbejder bl.a. sammen med Arctic Friends hvor vi også har mødt ham på ekspedition ved Vancouver Island, Canada. 

Ole & Ulla, kompetente og dygtige kajakfolk i Rudkøbing. Tjek deres website, de har masser af gode kajakprodukter til rimelige priser og selvfølgelig har de også Point65 på programmet

Egon Albrechtsen, Flensborg Fjord Kajakudlejning ligger ved et af Danmarks bedste farvande til kajakroning. Hele Sønderjyllands kajakbutik. 
Her handles selvfølgelig også produkter fra Point65

KajakForAlle.dk har deres butik i Hornsyld, Jylland, med et stort sortiment af havkajakker og fiskekajakker.
Selvfølgelig har KajakForAlle også Point65 i butikken.

Søren Nielsen har sin butik og webshop Herstedøstergade 24, Albertslund. Her findes et stort udvalg af havkajakker samt tøj og grej til kajakroning. Fritidskajakker har også Point65 i butikken.

Kunstbryggeriet Far & Søn`s brygfilosofi er baseret på den måde hvorpå man før i tiden bryggede øl,  før industrialiseringen og storskala-produktion blev almindelig.
Bryggeriet ligger i Svendborg

KajakShoppen i Esbjerg ligger Fyrvej 34B, Sædding. Hos Steen Ulrik Lehmann Larsen forhandles alt til dig som ror kajak eller SUP eller som gerne vil i gang med at ro. I butikken er der sellvfølgelig også kajakker fra Point65 North

Nautica Manino Kayaks, NMK er en familiedrevet kajakproducent i Catania, Sicilien, Italien. De producerer håndlavede havkajakker i uovertruffen kvalitet i carbon kevlar og der er kælet for alle detaljer.

Zozozial Coffee er en familiedrevet kafferisteri i Svendborg, som producere kaffe i meget høj kvalitet udfra bæredygtige og økologiske principper. De levere bl.a. vores Vildmarkskaffe, som vi anvender til vores kurser i tilberedelse af vildmarksmad

Hos Ballen Bed & Breakfast på Sydfyn kan du overnatte i rolige og hyggelige omgivelser og jeg vil gøre mit bedste for at du skal få et godt ophold her

Her finder du motion, træning og fællesskab sammen med andre seniorer. Både de nye unge seniorer, dem der har flere år på bagen som pensionist, og dem der er nået langt op i den tredje alder.

SHORES Langeland videreudvikler de mange fede spots for vandaktiviteter der er ved kysten på Langeland og Strynø.Find de bedste tilbud på mere end 900 forskellige rejsesites.
Lifeplan Kajak & Friluftsliv er selvfølgelig også listet på Momondo!

Sommerhuse i alle størrelser og prisklasser i og omkring naturskønne Svendborg.
Book dit sommerhus hos Feline Holidays