Events, Company Days & Team Building

Lifeplan Kajak & Friluftsliv arrangerer gerne Jeres events, company days eller team building. Vi har flere års erfaring og har mange temaer og udbydere af aktiviteter i kataloget. Ud over kajakroning, kan vi også tilbyde cykling, MTB, bueskydning, lumberjack, golftræning & turnering, sejlads, sauna og mange flere aktiviteter. Vi har haft virksomheder med over 100 medarbejdere i aktion. Vi har masser af grej på lager til aktiviteterne og hvis ikke, så finder vi dem der har. Vi kan også arrangere Jeres konference eller messe og være mødefacilitator. Alle aktiviteter og arrangementer kan krydres og/eller afsluttes med måltider med lokale kulinariske specialiteter. 

Ring eller skriv for at booke en uforpligtende samtale, så vi kan tale om hvordan vi kan hjælpe Jer med at få en sjov, spændende og lærerig aktivitetsdag. 

Teambuilding

Her nedenfor kan du se nogle af de muligheder der er for team building, events & company days. Hvis du ikke finder det du søger, så spørg os om hvad I ønsker og vi vil kunne stykke dagen sammen så den passer netop Jeres behov.

Havkajak

Vi kan bringe mange havkajakker i spil og har medvirket i arrangementer for over 800 personer. Kajakken er en god event hvis vejeret er godt, dvs. maks 5 m/s med mindre man er en øvet kajakroer.
Se mere HER

SUP

SUP eller Stand-Up-Paddle-Board er vundet hurtigt frem de senere år og er en herlig aktivitet med mange gode team buildings aspekter, igen hvis vejret arter sig og/eller man kan finde en stille vig eller bugt. Har du fx nogen sinde prøvet SUP-yoga?

Golf

Golf er blevet allemands eje og er en super fed aktivitet for en team buildings aktivitet eller en company day. Vi arrangerer både træningen og efterfølgende turnering med middag og præmieoverrækkelse.
Se mere HER

Lumberjack

Lumberjack aktiviteten er en stærk team buildings-aktivitet med indbygget konkurrencemoment. Øksekast, single- & dobbeltbladet økser, pæleklatring, brændehugning, løft af kævler, etc. er en rigtig drengerøvs aktivitet.

Bueskydning

Bueskydning med smukke langbuer er en præcisionsaktivitet og kræver stor koncentration og styrke. Kan læres og når først man har ramt skiven i centrum kommer man helt op og køre! Andre buer er også en mulighed fx den olympiske recurvebue.

Samarbejde

Vi har mange samarbejdsaktiviteter i kataloget til Jeres team buildings arrangement. Lige fra øvelser, der ikke kræver det store udstyr til de mere udstyrskrævende, men alle indbygget samarbejde, kommunikation, præcision, mental styrke, vilje med eller uden konkurrencemoment.

Cykling

Vi har 60+ cykler og kan skaffe mange flere til Jeres firmaskovtur, company day eller team buildings arrangement. Vi kan tilbyde bycykler, touringcykler og MTB`s, så hvad enten I ønsker skovturmed eller uden madkurv, guidet tur eller en tur i de Sydfynske MTB-spor, fx Hallindskoven, Skovhuggeren eller Dådyrsporet, så kan vi klare opgaven. Vi har kompetente instruktører som kan klare opgaven.

Vildmarksmad

Hvad med en dag hvor I lærer om hvad man kan indsamle fra naturen og tilberede til et måltid? Det kunne være svampetur eller indsamling af planter, tang, krabber, rejer, muslinger, etc. fra skov, strand og hav og efterfølgende tilberedning af vildmarksmad, fx snegle i ramsløgsmør, krabbebisque, .
Menuen kunne fx bestå af: 
strandsnegle i ramsløgssmør,
krabbebisque, pandebrød og blæretang.
Se mere HER

Guidede Ture

Vi tilbyder guidede ture i havkajak, cykling eller på gåben med indlagte temaer, fx lokal- & maritim historie, kultur, flora/fauna, ornitologi, biodiversitet, arkæologi & fortidsminder, økologi, miljø & bæredygtighed, geologi, lokale kulinariske småproducenter, for blot at nævne nogle. Spørg om flere emner, hvis du ikke finder hvad du søger  i det ovenstående. Vi har mange samarbejdspartnere med evner og kompetencer af en hver slags.

Havkajakken er vores speciale, men! Vi kan også mange andre ting

Tak fordi du besøger vores website. Vores største ønske er, at vi kan få dig og dine med ud på eventyr i det Sydfynske Øhav, hvad enten det er i havkajakken, cyklen eller på gåben. Eventyret ligger og venter og der er masser af store oplevelser i naturen lige uden for Svendborg og det omkringliggende Øhav. Vores ypperligste formål er, at få dig ud og blive begejstret. Vel mødt hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv
Portræt Frederik Laursen Lifeplan Kajak & Friluftsliv
Frederik Laursen
Lifeplan Kajak & Friluftsliv

Kontakt Os

Lifeplan Kajak & Friluftsliv

Østre Havnevej 47

Dk-5700 Svendborg

+45  60723900

point65denmark@gmail.com