SUP Yoga - Svendborg

NYHED – SUP Yoga
 
Det er med stor glæde, at Kajak & Friluftsliv har indgået et samarbejde med Camilla Jensen fra www.samadhi-thrivinglife.com om SUB Yoga.
Camilla underviser til daglig i Studio Flow Svendborg m.fl., på Yoga Events og Workshops, samt i udlandet på Yoga Retreats. Camilla har over 800 timers avanceret yogalæreruddannelse, og her gennemført adskillige kurser, som har inspireret hendes måde at undervise i yoga på en opmærksom, legende og intuitiv måde. 

Fra sommeren 2023 har Camilla i samarbejde med Kajak & Friluftsliv en række faste og åbne SUP Yoga hold på vandet ud fra Christiansminde.

Yoga handler om at styrke evnen til at være til stede i nuet. Denne evne skærpes særligt når du laver SUP-yoga, idet du samtidig med, at du fysisk udfører yogaøvelserne på boardet, skal koncentrere dig om at holde balancen, for ikke at falde i vandet. Yogaøvelserne udføres akkurat som normalt på yogamåtten – bare en del langsommere.
 
I bedes møde op i tøj tilpasset dagens vejrudsigt, og som må blive vådt. SUP-yoga udøves i bare fødder 🙂 Husk også solcreme, håndklæde og evt. skiftetøj.
 
STED:

SUP yoga foregår ved broen ud for Hotel Christiansminde i Svendborg.

DATOER, PRISER & TILMELDING:
Vi glæder os til at se dig på vi vandet.
 
STØRRE GRUPPER, POLTERARBEND, FIRMAEVENT, WORKSHOPS
 
SUP Yoga tilbydes efter aftale i perioden medio maj samt juni, juli og august og evt. primo september. Yder perioder i maj og september er dog afhængig af vandtemperatur og vejr.
 

For større grupper kan Kajak & Friluftsliv tilrettelægge og kombinere aktiviteter omkring kajakker, både Single- og Tandem, SUP-boards / SUP-Yoga, Cykler, Bueskydning og Bålmad, så større grupper kan prøver fx. 2-5 aktiviteter på skift.
Vi har erfaring med arrangementer op til 120 personer med forskellige discipliner og aktiviteter.
Vi modtager altid gerne en udfordring og spiller gerne kreativt ind med forslag  og ideer… 

For yderligere info og priser, kontakt Kajak & Friluftsliv på point65denmark eller på mobil +45 60723900

Bemærk, at et privat booket arrangement i denne sammenhæng er bindende, når aftalen er bekræftet pr. mail herfra – deltagerantal kan justeres eller arrangement flyttes eller aflyses indtil 10-dage før.