Vi fører en lang række produkter, ekstraudstyr og reservedele til havkajak. Det være sig indenfor beklædning, sikkerhedsudstyr, navigation, reparation, etc.

 • Beklædning

  Beklædning (42)

  Vi har beklædning til havkajak og andre friluftsaktiviteter, som fx uldundertøj, rojakker, tørdragter, handsker, sko/støvler og hatte.
 • Diverse

  Diverse (21)

  Nogle dimser passer bare ikke ind under nogen kategori, derfor finder du dem her :-)
 • Pagajer

  Pagajer (34)

  Vores udvalg af pagajer og åre til havkajak er stort og vi har dem næsten til et hvert formål. Inden for europagajer har vi et godt sortiment fra Point65, Segla Gear og ORU. Grønlænderårer har vi fra Kajakholm, Gram, Segla Gear, INUKSUK og AVANNAQ. Vi tilstræber at føre produkter og brands som vi selv kan stå ind for. Vi har…
 • Reservedele

  Reservedele (13)

  Lifeplan er importøren af Point65 North i Danmark og derfor har vi de fleste reservedele til disse kajakker på lager, men mange af disse  reservedele passer også, eller kan tilpasses til andre kajakker. Ring og spørg og vi giver gerne vejledning i reservedele.
 • Sikkerhed

  Sikkerhed (27)

  I vores butik og webshop har vi en lang række produkter til sikkerheden i havkajak, fx. svømmeveste, paddlefloats, lensepumper, trækliner, kompas, lamper, etc.
 • Spraydeck

  Spraydeck (9)

  Vi har spraydeck, også kaldet sprayskirt eller overtræk, i mange forskellige modeller og kvaliteter. I denne kategori finder du også cockpit covers til opbevaring eller transport af kajakken.
 • Svømmeveste

  Svømmeveste (13)

  Efter vores mening er man ikke på vandet i havkajak eller SUP uden svømmeveste. Vi har en lang række modeller fra Point65 North, NRS og Kokatat. Spørg os om hvad der passer og til hvilke formål.