Sankt Hans aften – guidet tur i havkajak på Svendborgsund

Der findes en virkelig dejlig måde at tilbringe Sankt Hans aften på, nemlig på vandet, hvor man kan se alle Skt. Hans bål fra kajakken – fredag d. 23. juni 2023 – kl. 19:00-22:00

kr. 525,00

17 på lager (kan bestilles som restordre)

Yderligere information

Beskrivelse

Sankt Hans aften – guidet tur i havkajak på Svendborgsund
Der findes en virkelig dejlig måde at tilbringe Sankt Hans 2023 aften på, nemlig på vandet, hvor man kan se alle Skt. Hans bål fra kajakken.
Vi inviterer dig og din familie ud på en guidet kajaktur på Sankt Hans aften fra Stranden med afgang kl. 19:00 nedenfor Hotel Christiansminde i Svendborg. Vi ror en kajaktur i det indre Svendborgsund, ca. 5-6 km i ca. 2,5 time og med en pause på  fx. Skansen, hvor vi nyder den medbragte te/kaffe. Vi giver kagen :-)). Turen tager således i alt 3 timer inkl. indstilling af kajakker, intro mv.

Hvem kan være med?

Turen egner sig også til begynder i havkajak, og også børn fra 12 år i følge med en voksen. Hvis du har yngre børn, så kontakt os for nærmere aftale og afklaring af muligheder. Vi har både singlekajakker og tandemkajakker, som alle er stabile og velegnede til begyndere og let øvede kajakroere. Og netop tandemkajakken er en god løsning, hvis du er helt ny kajakroer og/eller hvis du har børn med på turen.

Turen indeholder:

Leje af havkajak inklusiv vest, pagaj og sprayskirt.
Indledende og løbende instruktion
Guidning v/uddannet instruktør
Kage til kaffepausen. Medbring selv kaffe/the og gerne en flaske vand til turen.

Du skal medbringe:

Egnet påklædning, dvs. tætsiddende tøj, sandaler/badetøfler eller lignende.
Ekstra tætsiddende kort jakke.
Evt. Kasket.
Te/kaffe eller anden form for drikke – og godt humør 🙂

Bindende tilmelding snarest muligt og senest torsdag d. 22/6 kl. 19:00 her på siden, eller via mobil +45 60723900. Det er et begrænset antal pladser til rådighed.
Turen gennemføres med minimum 5 tilmeldte  – og vi forebeholder os samtidigt ret til at aflyste, hvis vejret ikke egner sig til turen. Ved vores evt. aflysning dette vil du naturligvis få pengene retur.

OBS! Ved booking og betaling af kajakker giver vi ikke beløbet retur ved afbud senere end 3 døgn før lejetidspunktet. Årsagen er, at ved booking, lægger man beslag på og reserverer udstyr/pladser, som kunne have været lejet ud til anden side.

Se andre guidede tur i havkajak HER

Vi glæder os til en aften i bålene skær på vandet!