Point65 Whisky 16 Rocker havkajak

kr. 14.995,00

Point65 Whisky 16 Rocker er den ultimative havkajak til den kræsne havkajakroer, mest velegnet til teknik og leg, men kan også sagtens fungere til dagsture og ekspedition.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Point65 Whisky 16 Rocker er den ultimative havkajak, designet af Nigel Foster, til den kræsne havkajakroer. Kajakken er produceret i 3-lags MatriX polyethylene. På grund af sin skrovform med spring (rocker), er det en udpræget kajak til teknik og lej, men kan også sagtens bruges til dagsture og ekspedition. Kajakken er designet af, den i Verden vel nok mest kendte havkajakroer, Nigel Foster. Hans design er gennemprøvet til roning i udfordrende vejr og bølger som fx ved Cornwall og Wales.

Demo video af Whisky 16 Rocker & Tourers egenskaber

Whisky 16 Rocker, designet af Nigel Foster, er den ultimative havkajak til leg i bølger, udført i 3-lags ultra-hård polyethylen, designet af Nigel Foster. Kajakken har ultra-præcise styreegenskaber og manøvrerbarhed. På roligt farvand er båden behagelig, stabil og let manøvreret og ideel kajak til at udvikle din kajakfærdigheder.

For den erfarne kajakroer er Whisky 16 Rocker perfekt til at komme ind og ud af stenede strande, samt til surf på bølger. Med sin fyldige for- og agterstavn er Whisky 16 designet til at få mest muligt ud af uroligt vand, surf og strømme. Den er perfekt til dagsture, men rummelig nok til ekspedition.

Sammenlignet med Whisky 16 Tourer, har Rocker en distinkt bananform hvilket gør kajakken meget enkel at foretage styretag. Er ligeledes fantastisk, når man ror i bølger, surfer og går ind og ud på stenede kyster. Tourer har på den anden side et lavere spring, dvs. at skroget er mere udrettet, hvilket giver kajakken mere fart og retningsstabilitet.

Den 3-lags PE-konstruktion giver Whisky 16 stivhed og styrke, mens vægten mindskes. Whisky 16 har to store ovale for- og agterluger, en stor rund dagsluge bag cockpitet samt en “Whiskyluge”, en mindre rund luge foran nøglehuls-cockpitet.

Specifikationer

Længde: 488cm/16″
Bredde: 56cm
Vægt: 25kg
Kapacitet: 155kg
Volumen: 345L
Cockpit: 78x41cm
Frontluge: 44x26cm
Agterluge: 44x26cm
Dagsluge: 20x20cm
Whiskyluge: 15x15cm
Ror: Ekstra
Skeg: ja
Garanti: 2 år

Yderligere information

Vægt 25 kg
Størrelse 488 × 56 × 36 cm
Farve

rød, gul, orange, lime, blå, lys blå