Guidet tur i kajak på Odense Å

Kunne du tænke dig en smuk naturoplevelse med afvekslende landskaber, stor diversitet i plante- og dyreliv og Odense by set fra vandet? Så er en tur på Odense Å måske noget for dig?

kr. 7.960,00kr. 12.760,00

Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , Mærker ,

Yderligere information

Hvilken tur?

Bellinge til Fruens Bøge – 7 km, Fruens Bøge til Østre Kanalvej – 18 km, Bellinge til Østre Kanalvej – 22 km, Nr. Broby til Bellinge – 14 km, Nr. Broby til Østre Kanalvej – 38 km

Beskrivelse

Kunne du tænke dig en smuk naturoplevelse med afvekslende landskaber, stor diversitet i plante- og dyreliv og Odense by set fra vandet? Så er en tur på Odense Å måske noget for dig? Man kommer igennem den smukke ådal, som istiden har skabt, med moræner, overdræv, sumpområder, marker med græssende dyr, skov, parker i Odense og ikke mindst ind igennem Odense Zoo, hvor man kan opleve eksotiske dyr fra kajakken!

Vi arrangerer ture på Odense Å for grupper á minimum 8 personer. Man kan godt komme på guidet tur med en mindre gruppe, men minimumsprisen er for 8 personer.

Vær opmærksom på, at der er forskellige sværhedsgrader! Korte ture som fx 10-20 km er for begyndere og let øvede, mens lange ture, ture i vinterhalvåret og ture med udgangspunkt fra Nr. Broby er for øvede og erfarne.

Priser

Pris 7.960 kr. for 8 personer, svarende til 995 kr. pr. person
(Alle ture – undtaget den lange tur fra Nr. Broby til Østre Kanalvej)

Pris 12.760 kr. for 8 personer, svarende til 1.595 kr. pr. person
(Den lange tur fra Nr. Broby til Østre Kanalvej)

Dertil kommer transport tilbage til udgangspunktet, hvilket er individuelt for de forskellige distancer på åen. ring eller skriv og hør nærmere og om priser på Taxi/bustransport – +45 60723900 – point65denmark@gmail.com

En åtur kræver en del logistik, da man skal møde op ét sted og ender et andet, adskillige kilometer nede ad åen. Derfor skal kan man enten selv sørge for transporten tilbage til udgangsstedet, hvor bilerne står parkeret, eller lade os sørge for denne logistik, som en del af entreprisen.
På Odense Å er det, afhængigt af årstiden, muligt at ro en strækning på 15 km (hele året), 22 km (1. juni til 1. april) eller 38 km om vinteren i perioden 1. november til 31. marts.

Vi vil foreslå følgende muligheder:

Bellinge til Fruens Bøge – 7 km (hele året)

Fruens Bøge til Østre Kanalvej – 18 km (hele året)

Bellinge til Østre Kanalvej – 22 km (hele året)

Nr. Broby til Bellinge – 14 km (1. nov. til 31. marts)

Nr. Broby til Østre Kanalvej – 38 km (1. nov. til 31. marts)

Læs mere om Odense Å og om strækninger og regler for færdsel på HER

Læs mere om andre af vores kurser og guidede ture HER

Yderligere information

Hvilken tur?

Bellinge til Fruens Bøge – 7 km, Fruens Bøge til Østre Kanalvej – 18 km, Bellinge til Østre Kanalvej – 22 km, Nr. Broby til Bellinge – 14 km, Nr. Broby til Østre Kanalvej – 38 km