Vilkår & Betingelser


GENERELLE OPLYSNINGER

Lifeplan Kajak & Friluftsliv
Østrehavnevej 47
5700 Svendborg
Telefon: +45 60723900
Email: point65denmark@gmail.com

Selskabets CVR-nr.: 20197897

 Regler ved leje af kajak:

 • Al udlejning sker ved, at man indledningsvist underskriver et sæt regler, som kvittering på, at man har læst og forstået – se længere nede!
 • Der skal betales 500 kr. i depositum pr. kajak og der skal forevises gyldigt legitimation som fx pas eller kørekort.
 • Forudsætning for leje af kajak er, at man kan svømme og har et godt helbred.
 • Lejer er ansvarlig for kajak og udstyr, skal betale for eventuelle skader på disse.
 • Ved leje af kajak skal lejer underskrive en gældende lejekontrakt, beløbet for leje og depositum skal være forudbetalt.
 • Der bliver udleveret et eksemplar af regler for leje af kajakker som skal overholdes.
 • Udlejning af kajak er inklusiv svømmevest, sprayskirt og pagaj, og udlejning af SUP er inklusiv padel, svømmevest og sikkerhedsline. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte egen vest og pagaj, dog uden fradrag i lejen.
 • Heldagsleje er som hovedregel fra kl 9. til 18:00. Der aftales et tidspunkt for udlevering af kajakken, typisk mellem 9 og 10. Ved udlejning kan vi også udlevere på andre tidspunkter og steder efter aftale. Typiske steder for isætning af kajakker er fx. Christiansminde, Svendborg Kajakklub, Troense Havn, Rantzausminde, Lehnsskov Strand, Thurødæmningen, Smørmosen, Skårupøre Strand, m.fl.
 • Med forudsætninger svarende til IPP1, kan du tage på dagstur i Svendborgsund. Med forudsætninger svarende til IPP2 kan du leje kajakker til flerdagsture.
 • For at byde den bedst mulige service og af hensyn til din egen sikkerhed, beder vi dig overholde følgende:
 • Er vindstyrken mere end 5 m/s forbeholder vi os ret til at afbryde lejeaftalen, med mindre du kan bevise, at du er en øvet roer!
 • Undgå at krydse sejlrenden.
 • Husk mobil, i vandtæt pose, i tilfælde af en nødsituation opstår.
 • Husk at medbringe drikkevand og mad/snack til turen.
 • Det er dit eget ansvar at kende regler for sejlads.
 • Alle sikkerhedsprocedurer skal overholdes.
 • ALTID redningsvest på i vores kajakker.
 • AL SEJLADS FOREGÅR PÅ EGET ANSVAR.
 • Alle kajakker tømmes for vand og rengøres ved aflevering.

Disse ovenfor anførte “Regler for leje af kajak” underskrives af dig som lejer, inden kajak og udstyr udleveres.

En kajak til udlejning, typisk en Point 65 model Jack eller Buccaneer:Lifeplan Kajak & Friluftsliv

Vi har også Point65 Whisky16 Rocker til de mere erfarne roer mod ekstra 100 kr. pr. dag.

Yderligere vilkår og betingelser ved køb og leje:

1. Bekræftelse

Idet du godkender disse købevilkår opstår en bindende aftale. Ved modtagelsen af ordren sendes automatisk en ordrebekræftelse pr. email med information om bestillingen. Lifeplan Kajak & Friluftsliv forbeholder sig dog ret til at annullere ordren, i tilfælde af, at lagerbeholdningen var forkert på tidspunktet for kundens bestilling. Kan Lifeplan Kajak & Friluftsliv ikke levere på ordrebekræftelsen, vil kunden blive kontaktet og får mulighed for at annullere ordren.

2. Aldersgrænse
Man skal være fyldt 18 år ved leje af kajak.

3. Priser og ordrebeløb
Samtlige priser på Lifeplan Kajak & Friluftslivs website angives i danske kroner, DKK inklusiv moms og eksklusiv fragt.  Højeste tilladte ordrebeløb er 150.000 kr.

4. Betalning
Der findes tre mulige måder at betale på:

1. Betale via bankoverførsel til Lifeplan Kajakudlejnings bankkonto i Sydbank

2. Betaling via MobilPay til +45 60723900

3. Kortbetalning. Vi modtager Dankort, Visa og Master.

Ved betaling med kort gives kortnummer, kortets udløbsdato og CVC. Betalingen sker via ePay, som er certificerede og opfylder således alle sikkerhedskrav når det gælder bank- og kredikorttransaktioner. Gennem ePay er Lifeplan Kajakudlejning sikret bedrageriovervågning.
Ordrens samlede beløb trækkes direkte på din konto.

5. Levering
Alle vare sendes med PostNord eller andet fragtfirma.
Pakker, op til 10 kg,  leveres enten til dit hjem, hvis du har fleksordning, eller på det nærmeste posthus, fx din lokale købmand og du henter den ud på et tidspunkt, der passer dig, når du får email eller sms-besked herom. Du viser altid dit ID ved afhentning af pakken.

Omfangsrigt gods kan efter aftale leveres hvor kunden ønsker det.

Udlejningskajakker leveres til havnen eller et på sted som websitet angiver. Kan også aftales telefonisk før levering.

6. Leveringsomkostninger

Vi leverer  kajakker i hele Danmark for 500 kr. For levering af produkter og tilbehør med en ordreværdi på over 2000 kr. leveres gratis (undtaget er kajakker). For levering af tilbehør op til 2000 kr. er fragten 95 kr.

7. Leveringstid

Vi sender din ordre inden 3-5 hverdage, dog vil der omkring helligdag kunne gå lidt længere tid. Indeholder ordren en bestillingsvare eller vare i kommission med direkte levering fra producenten skal der påregnes en længere leveringstid, nogle gange mellem 15-30 dage.

9. Forsinket leverance

Kan Lifeplan Kajak & Friluftsliv ikke levere de bestilte produkter til den ovenfor nævnte leveringstid, har du ret til at annullerer ordren. Beløbet føres hermed tilbage til din konto. Ved forsinket leverance kan forslag om nyt leveringstidspunkt tilbydes, godkender du ikke det, er du i din fulde ret til at afbryde købet.

10. Fortrydelsesret – ordre retur

Ved køb af produkter i webshop, har du som forbruger ret til at fortryde dit køb uden særlig grund inden for 14 dage fra den dato du har modtaget varen. Du har ret til gratis at åbne pakken og kontrollere, at produktet fungerer. Retur politikken gælder ikke, når produktet ikke er i perfekt stand.
Fortrydelse kan kun ske via email. Send varen retur til: Lifeplan Kajak & Friluftsliv, Østre Havnevej 47, DK-5700 Svendborg, Danmark. Når du returnere skal vedlagte returformular anvendes og udfyldes. Retur formular er vedlagt i din forsendelse ved levering. Manglende eller tabt returformular kan rekvireres ved at sende en email til lifeplaninvest@gmail.com. Ved al fortrydelse og returnering af varen, betales fragten af dig som kunde. Ved returnering af hele eller en del af ordren, vil vi refundere produktets beløb. Tilbagebetaling vil blive foretaget inden for 30 dage til en konto anvist ved købet eller på returformularen.

Ved returnering af kajakker, gælder andre regler, kontakt point65denmark@gmail.com, eller ring til +45 60723900

11. Reklamation

Er varen skadet skal du sende en reklamation til point65denmark@gmail.com inden 14 dage. Varen skal emballeres som ved modtagelsen og sendes retur med returformularen. Returfragten bekostes af dig som kunde og erstattes ved godkendt reklamation. Gem altid tracking-nummer på forsendelsen, vi tager ingen ansvar for transportrisikoen ved returfragt.

24 måneders reklamationsret på alle produkter købt igennem hjemmesiden. 

Ved returnering af kajakker, gælder andre regler, kontakt point65denmark@gmail.com, eller ring til +45 60723900

12. Transportskade

Transportskader vedrørende kajak er det vigtigt, at du som kunde, kontrollerer varen omhyggeligt før modtagelsen accepteres. Bemærk eventuelle skader på emballage og tag et fotografi. Opdages en skade ved modtagelse, undlad da at undeskrive fragtbrevet og fortag en detaljeret beskrivelse af de observerede skader på fragtbrevet. Kontakt omgående vores kundeservice på point65denmark@gmail.com. I tilfælde af, at fragten godkendes på fragtbrevet ved underskrift fralægger Lifeplan Kajak & Friluftsliv sig ethvert ansvar for skaden.

13. Ikke afhentede forsendelser

Ordreforsendelser forbliver på pakkeleveringsstedet i 14 dage og returneres derefter. Når de forudbetalte varer returneres er det op til dig som kunde at henvende dig til Lifeplan Kajak & Friluftsliv om at få en ny levering eller at få beløbet tilbagebetalt.

14. Fortrolighedspolitik

Når du sender en ordre til Lifeplan Kajak & Friluftsliv, registreres dine personlige oplysninger i vores datasystem. I overensstemmelse med Persondataloven, skal du godkende og give dit samtykke til, at vi registrerer dine oplysninger, hvilket du gør når du godkender og sender din ordre.
Lifeplan Kajak & Friluftsliv forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Lifeplan Kajak & Friluftsliv vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

15. Kontakt 

Vi besvarer alle ordrerelaterede spørgsmål via email inden 48 timer, gælde hverdage! Kontakt os på point65denmark@gmail.com.

16. Tvist
Lifeplan Kajak & Friluftsliv følger Forbrugerklagenævnets anbefaling i enhver tvist.

17. Force Majure
Lifeplan Kajak & Friluftsliv fraskriver sig enhver forpligtelse til at opfylde sin del af kontrakten, og forpligtelsen til at betale erstatning i tilfælde af krig, optøjer, blokader, brand, eksplosion, eller indgriben fra en offentlig myndighed som Lifeplan Kajak & Friluftsliv ikke kunne have forudset. Lifeplan Kajak & Friluftsliv er ikke ansvarlig for skader forårsaget af lovgivning, regeringens indsats, krig, strejker, blokader, boykot, lockout eller andre lignende omstændigheder. Forbeholdet med hensyn til strejker, blokader, boykot og lockout gælder også, hvis Lifeplan Kajak & Friluftsliv er genstand for, eller udfører sådanne foranstaltninger. Lifeplan Kajak & Friluftsliv er ikke forpligtet til at kompensere for skader, hvis Lifeplan Kajak & Friluftsliv har udøvet normal omhu og pleje. Lifeplan Kajak & Friluftsliv er ikke ansvarlig, under ingen omstændigheder, for indirekte skader.