Point65 Kingfisher fiskekajak

Point65 KingFisher modulopbygget fiskekajak med mulighed for montering af ImpilseDrive pedal-fremdrift. Denne modulopbyggede fiskekajak gør det utroligt let at transportere og stuve af vejen ved opbevaring.

DKK 19.995,00DKK 25.995,00

Ryd
Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærker , , ,

Yderligere information

Vægt 36 kg
Farve +/- Impulsedrive

Army Grøn, Grå, Army Grøn + Impulsedrive, Grå + Impulsedrive

Beskrivelse

Det har aldrig været nemmere at eje sin egen en fiskekajak – Vi introducerer den splinternye Point65 KingFisher, delbar fiskekajak med trimaran skrog, designet af svenskeren Magnus DeBrito.

KingFisher har, hvad ingen anden fiskekajakker har:

Kajakken er utroligt stabil pga. trimaran-designet, nem at padle og endnu hurtigere hvis ImpulseDrive padalmotor monteres.

Delbarheden gør det nemt at transportere og opbevare kajakken.

Håndstyret ror

Valgfri ImpulseDrive

To vandtætte luger

Flere beslag, gelænder og rør til udstyr.

Ergonomisk og let indstillelig stol

Flere stangholdere

STABILITET OG YDELSE – KingFisher er sandsynligvis den hurtigste fiskekajak på markedet, mens den samtidig er virkelig sikker og stabil, så du kan stå op og fiske i den.

Fiskekajakken er kun 79 cm bred (de fleste fiskerkajakker er 90 cm brede). Takket være KingFisherns moderne trimaran-skrog er kajakken både hurtigere og mere stabil end andre fiskekajakker på markedet.

KingFisher er mere end stabil – det er utrolig godt afbalanceret – at stå og lave lange kast føles naturligt.

Unikke, håndkontrollerede, dobbeltsidede ror, gør kajakken let at dreje.

Enhver, der har forsøgt at løfte en fiskekajak på egen hånd, kender problemet med vægten – de er for tunge og uhåndterlige.
Point 65’s velprøvede, patenterede Snap-Tap ™ -system gør det muligt at opdele kajakken i to individuelt støbte og derfor helt tætte sektioner. Disse sektioner passer ind i de fleste stationcars. Processen med at sætte sammen og adskille kan gøres på få sekunder. Kajakken er også nemt opbevare i dit hjem, garage eller kælder eller endda tjekke ind i lufthavnen.

Point 65s modulære Snap-Tap ™ -system, introduceret i 2009, er blevet anvendt til flere forskellige modeller og solgt i titusinder over hele verden. Systemet er testet af eventyrere under de mest ekstreme forhold, fra Østersø-Rusland til Alaska! Et gennemtestet koncept, der revolutionerede modulkajakker.

KingFisher er let at pakke med fuldt udstyr og forsyninger.

KINGFISHER SPIL STOL  GameChair-sæde er et af de mest komfortable og funktionelle sæder på markedet.

IMPULSEDRIVE PEDAL SYSTEM – som kan tilkøbes. ImpulseDrive let at fastgøre til kajakken og fører dig fremad eller bagud med benkraft. Pedalsystemet er ekstremt let, holdbart og let at bruge. Et af de få padlesystemer, der både kan køres fremad og bagud.

Specifikationer

Længde Solo: 331 cm

Bredde: 79cm

Vægt Solo: 32kg

Kapacitet Solo: 130kg

Forsektion: 171cm

Agtersektion: 166cm

Yderligere information

Vægt 36 kg
Farve +/- Impulsedrive

Army Grøn, Grå, Army Grøn + Impulsedrive, Grå + Impulsedrive