Point65 Jack GTX havkajak

kr. 8.995,00

Point65 Jack GTX kajakkernes folkevogn er, produceret i GTX 3-lags PE, er en fremragende havkajak til begyndere og let øvede.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Point65 Jack GTX havkajak

Point65 Jack havkajakkens folkevogn er, produceret i GTX 3-lags PE, er en fremragende havkajak til begyndere og let øvede.
Point65 Jack GTX havkajak er rimeligvis markedets mest prisvenlige havkajak i 5-meter-klassen. Denne havkajak er kendetegnet ved at have et smukt langstrakt skrog og skyder derfor en god fart i vandet, samtidig med at være rimeligt stabil, selv for begyndere. Kajakken er særdeles velegnet til dagsture og har også en god pakkevolumen til længere ture. Kajakken er også velegnet til skole-, forenings- og  undervisningsbrug, til sommer- og fritidshus samt som udlejningskajak.

Kajakken byder på god komfort, som er afgørende for at behagelig oplevelse og giver lysten til at tilbringe mange timer på vandet. Cockpittet er udstyret med blæd knæstøtter, som giver god kontakt til kajakken og hjælper dig når du skal kante kajakken, øve kajakrul og lignenede. Sædet har en ergonomisk uformning og ryglænet er blødt og behageligt at støtte sig op af. Ryglænet kan justeres i placeringen og tilpasses efter behov. Cockpit åbningen er i fornuftig størrelse, så man ikke har oplevelsen af at blive “låst fast” i kajakken og gør desuden ind og udstigning af kajakken relativ let.

Jack er udstyret med ror som giverl god kontrol og styring af kajakken. Fodstøtterne til rorsystemet er med vippebeslag så du ikke ubevidst kommer til at presse roret til siden når du presser imod pedalerne.

Se andre Point65-kajakker HER
Se Point65 of Swedens website HER

Specifikationer

Længde: 505 cm
Bredde: 58 cm
Vægt: 26 kg
Kapacitet: 55 kg
Kockpit: 83×46 cm
Forluge: 24×24 cm
Agterluge: 44x26cm
Materiale: Polyethen
Garanti: 2 år

Yderligere information

Vægt 27 kg
Størrelse N/A
Farve

rød, gul, orange, lime, blå