Valgt:

ORU Kayaks - Bay ST Turkajak

DKK 11.595,00

ORU Kayaks - Bay ST Turkajak

En fantastisk sjov havkajak designet til dagsture for den kræsne roer, der samtidig vil have alle de åbenlyse fordele der er ved en foldbar origami-kajak.

DKK 11.595,00

Tilgængelig på restordre

Yderligere information

Vægt 14 kg

Beskrivelse

ORU Kayak – Bay ST, Origami kajak designet og fremstillet i Californien, er en fantastisk sjov havkajak designet til dagsture for den kræsne roer, der samtidig vil have alle de åbenlyse fordele der ved en foldbar origami-kajak. ORU kajakker er fremstillet af et utroligt stærkt polypropylen plastik-materiale, som kan tåle 20.000+ foldninger og samtidig hårde slag med hammer uden at gå i stykker. Modellen Bay ST er for den roer, som ønsker at komme hurtigt på vandet enten på dagsture eller fx på fisketur. Kajakken er yderst stabi, manøvredygtig og retningsstabil og kan pakkes med alle de fornøden heder en dagstur kræver. Kajakken vejer 12,7 kg, har en længde på 366 cm, bredde på 63,5 cm og kan laste 136 kg. Samtidig kan kajakken foldes sammen til kuffertstørrelse og me

dbringes overalt, fx i bilen, i toget eller i flyet! Se her på siden de fantastiske videoer om foldning, manøvrerbarhed og holdbarhed.

Yderligere information

Vægt 14 kg
Luk menu
×
×

Kurv