Point65 Bourbon 17 Havkajak

kr. 16.995,00

Havkajak Racer
Hurtigere og samtidig mere stabil. Bourbon 17 er en slank havkajakracer og er den første af en ny serie af havkajakker med et enestående glid, der skyder god hastighed kilometer efter kilometer med.

Beskrivelse

Havkajak Racer

Hurtigere og samtidig mere stabil. Bourbon 17 er en slank havkajakracer og er den første af en ny serie af havkajakker med et enestående glid, der skyder god hastighed kilometer efter kilometer med.

Designet til hastighed og stabilitet
Spraydæksel
Integreret ror i skrog
Ergonomisk sæde
AIR-Backrest ™
3 vandtætte skotrum
High Density 3-lags HDPE

Det lange slanke skrog gør Bourbon 17 virkelig unik. En meget hurtig turkajak med et aggressivt udseende af et eventyrracingfartøj – og den præstation, der passer til. Det avancerede hydrodynamisk design og fremstilling i 3-lags ultra hård HDPE gør Bourbon 17 en meget stabil, manøvredygtighed og hurtig.

Skrogformen yder stor primær og sekundær stabilitet tilbyder både begyndere og ekspeditionsroere en hurtig kajak, selv under de mest udfordrende forhold. Selv dit tungeste udstyr vil næppe sænke vandlinjen ret meget, hvilket Bourbon 17 til den ideelle ekspeditionskajak. Bourbon17s manøvredygtighed er uden sidestykke blandt slanke havkajakker med super responsiv styring gennem det unikke kølror. Roret er praktisk, ved vind og strøm. Bourbon 17 er fuldt udstyret med en stor oval agterluge, en let tilgængelig 20 cm dagsluge og et stort opbevaringsrum foran. Den har også det superkomfortable AIR GTX-Backrest og justerbare rorpedaler samt en flaskeholder, polstrede lårstøtter og et ergonomisk designet sæde udstyret med en blød, behagelig siddepude.

Cockpittet er langt og relativt bredt for at opnå optimal benplads såvel som øget komfort under ind- og udstigning. Unikt for Bourbon17 er også spraydækslet på stævnen, der fremhæver det ultra slanke udseende, samtidig med at du beskytter dit valgfri kompas eller GPS, som kan monteres foran cockpittet.

Se flere Point65-kajakker HER
Se Point65 of Swedens website HER

Fakta & Mål:

Længde: 520cm / 17’

Bagluge:

44x26cm / 17,6”x10,4″

Bredde: 55cm / 21,7”

Dagsluge:

20x20cm / 7,9”x7,9″

Vægt: 26kg / 57lbs

Materiale:

3-Lags Tech HDPE

Kapacitet: 155kg / 342 pund

Ror:

Ja

Cockpit: 83x46cm / 33”x18″

Garanti:

1 år

Frontluge: 44x26cm / 17,6”x10,4″

Yderligere information

Farve

red, hvid, gul, lime, grå