Point65 Whisky 16 Tourer havkajak

Point65 Whisky 16 Tourer er den ultimative havkajak til den kræsne havkajakroer, velegnet til lange dagsture og ekspedition.

DKK 14.995,00

Ryd
Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærker , , ,

Yderligere information

Vægt 27 kg
Størrelse N/A
Farve

rød, gul, orange, lime, blå

Beskrivelse

Point65 Whisky 16 Tourer er den ultimative havkajak til den kræsne havkajakroer produceret i 3-lags MatriX polyethylene. På grund af sin skrovform, som er mere rettet ud i forhold til Whisky 16 Rocker, er kajakken en udpræget touringkajak, velegnet til dagsture og ekspedition. Kajakken er designet af, den i verden vel nok mest kendte havkajakroer, Nigel Foster og hans design er gennemprøvet roning i udfordrende vejr og bølger som ved Cornwall og Wales.

By Nigel Foster – watch the video

Demo video af Whisky 16 Rocker & Tourers egenskaber

Whisky 16 Tourer, designet af Nigel Foster, er den ultimative havkajak til lange ture og ekspedition, udført i 3-lags ultra-hård polyethylen, designet af Nigel Foster, med præcise styreegenskaber, manøvrerbarhed og noget mere retningsstabil end Rocker-modellen. På både roligt og uroligt farvand er båden behageligt retningsstabil – en ideel kajak til længere ture.

For den erfarne kajakroer er Whisky 16 Tourer perfekt til at komme ind og ud af stenede strande, samt til surf på bølger. Med sin fyldige for- og agterstavn er Whisky 16 designet til at få mest muligt ud af uroligt vand, surf og strømme. Den er perfekt til længere ture og rummelig nok til ekspedition.

Sammenlignet med Whisky 16 Rocker, har Tourer et mere udrettet skrog (lavere “Rocker”), hvilket øger fart og retningsstabilitet og er ligeledes fantastisk, når man padler i bølger, surfer og går ind og ud af stenede kyster.

Den 3-lags PE-konstruktion giver Whisky 16 stivhed og styrke, mens vægten mindskes. Whisky 16 har to store ovale for- og agterluger, en stor rund dagsluge bag cockpitet samt en “Whiskyluge”, en mindre rund luge foran nøglehuls-cockpitet.

Specifikationer

Længde: 488cm/16″
Bredde: 56cm
Vægt: 25kg
Kapacitet: 155kg
Volumen: 345L
Cockpit: 78x41cm
Frontluge: 44x26cm
Agterluge: 44x26cm
Dagsluge: 20x20cm
Whiskyluge: 15x15cm
Ror: Ekstra
Skeg: ja
Garanti: 2 år

Yderligere information

Vægt 27 kg
Størrelse N/A
Farve

rød, gul, orange, lime, blå