Point65 Mercury GTX midtermodul

kr. 5.995,00

Point65 Mercury GTX modulkajak giver en fantastisk fleksibilitet. Point65 Mercury GTX midtermodul giver mulighed for at forlænge kajakken til en tandem eller trippelkajak.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Point65 Mercury GTX midtermodul kan købes separat og giver mulighed for at forlænge kajakken med x antal moduler, oftest til en tandem- eller trippelkajak. Tandemkajakken kan ses i aktion på YouTube HER 

Point65 Mercury GTX modul kajak

Hurtig, sjov og komfortabelt stabil og retningsstabil kajak, der kan klikkes fra hinanden og samles igen på få sekunder, hvilket gør den til den klart nemmeste at bære af alle tur- og havkajakker. Denne rotationsstøbte PE-konstruktion giver en kombination af styrke og slagfasthed, som de fleste andre materialer ikke kan matche.
Den har masser af tør opbevaringsplads med  tætte dæksluger for og bag. Mercury GTX er en stiv højtydende ekspeditions solo/tandem havkajak, som du kan bære med et smil på læben, og som vil passe bag i de fleste biler. Den vil også passe fint i SUV, crossover og minivans med masser af plads til overs.

Solo, Tandem, Triple osv. – ALT-I-EN!

Ingen grund til at købe to kajakker. Sæt tandem-midtersektionen ind, og din Mercury 14 ekspedition Solo forvandles til en højtydende Mercury 18 Tandem – så du kan tage en ven med. Tilføj endnu en mellemsektion, og din Mercury bliver en tredobbelt kajak og så videre! Rekorden indtil videre hos virksomheden LL. Bean, som sammensatte en 100-mands kajak ved hjælp af Point65 Tequila! til deres 100-års jubilæumsarrangement. Klik her for at se videoen

Mercury GTX er udstyret med et yderst behageligt AIR-seat med et pneumatisk justerbart ryglæn, som giver roeren en yderst behagelig og justerbar siddestilling. Sædebetrækkene er lavet af meget slidstærkt og behageligt materiale og støbt med EVA-skum.

Den store størrelse cockpit gør det nemt at komme ind og ud og passer til enhver roer. Den er udstyret med et ergonomisk designet sæde med rygpolstring og fodstøtter, som giver god benstøtte, og en behagelig rostilling. Tilføj det passende spraydæk fra Point 65 (Point65 Storm eller Point65 Ocean størrelse XL), og du kan nyde en tør tur selv under barske forhold.

Mercury GTX 14/18 fod kommer fuldt udstyret med en effektiv genialt indbygget skeg med det innovative Symmetry-skeg-system, som giver dig mulighed for at slippe skeget/roret med enormt forbedret manøvredygtighed sammenlignet med normale udvendige ror, som er mest almindelige på kajakker. En stor agterluge og en rund luge på fordækket til to vandtætte rum. Kajakken har også fodpedaler samt kopholdere og en komfortabel sæde- og rygpude.

Se den i aktion på YouTube HER
Se flere Point65-kajakker HER
Se Point65 of Swedens website HER

Specifikationer

Midtermodul: 129cm
Længde Solo: 414cm
Længde Tandem: 543cm
Bredde: 60cm
Vægt Solo: 25kg
Vægt Tandem: 35kg
Kapacitet Solo: 140kg
Kapacitet Tandem: 280kg
Cockpit: 83x46cm
Forluge: 24x24cm
Agterluge: 44x26cm
Indbygget ror og skeg

Yderligere information

Vægt 27 kg
Størrelse N/A
Farve

Rød, Lime, Gul, Orange, blå