SeaBird of Norway – Black Pearl

kr. 13.695,00kr. 20.995,00

Black Pearl har fået høj status i romiljøet. Kendt som kajakken for roere, som virkelig mestrer vanskelige situationer – de, som evner at gøre alt rigtig, og tager beslutninger på sekundet. Eller for roere med ambitioner om at komme derhen. Björn Thomassons Black Pearl er en ærlig kajak, som har et eneste mål: Nemlig at give dig som roer en ren og frydefuld mestringsglæde!

NB! Kajakkerne er pt. ikke på lager, men kan skaffes med en leveringstid på 4-6 uger.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

SeaBird of Norway – Black Pearl

-har i løbet af kort tid fået høj status i romiljøet. Den er kendt som kajakken for roere, som virkelig mestrer vanskelige situationer – de, som evner at gøre alt rigtig, og tager beslutninger på sekundet. Eller for roere med ambitioner om at komme derhen. Black Pearl HV er en ærlig kajak, som har et eneste mål: Nemlig at give dig som roer en ren og frydefuld mestringsglæde!

Designer: Björn Thomasson
Produktudvikler: Len Ystmark
Materiale: Komposit

Inspirationen

Designerne har hentet inspiration til Black Pearl fra kajakker i Østgrønland i sidste halvdel af 1900-tallet. SeaBird of Norway – Black Pearl har ingen karakteristiske træk, den er hverken stabil eller ustabil, hverken hurtig eller langsom, og heller ikke stiv eller specielt let at manøvrere. Derimod kræver den, at du besidder alle de nødvendige færdigheder. Og har du det, vil du opleve en kajak, der reagerer lynhurtigt og følger dit mindste vink. Det er en smal kajak med et lavt dæk, det kan tage lidt tid, før du bliver fortrolig med siddestillingen. Men så snart du har lært kajakken at kende, er du og kajakken et team, som kan gøre hvad som helst, og rejse hvor som helst, for at fange drømme og oplevelser.

Black Pearl HV passer til roere med en vægt på ca. 87 kg. Ved første øjekast kan kajakken se lille ud. Men stol på erfaringen, som siger, at du efter kun kort tid vil føle dig mere komfortabel i et trangt cockpit, end i et bredt et. Mindre roere vil måske opleve, at kajakken bliver lidt stor for dem – til trods for at Black Pearl er mindre end de fleste kajakker derude. Black Pearl er designet af Bjørn Thomasson, en af verdens bedste kajakdesignere!

Se producentens website HER
Se andre kajakker fra SeaBird HER

Direkte fra egen fabrik. 5 års fabriksgaranti!

Længde 559 cm
Bredde 52 cm
Dybde 24 cm
Indvendigt cockpit 57×40 cm
Volumen 259 L
Vægt Diolen Fiberglass Core 21 kg
Vægt Hybrid Carbon Kevlar 20 kg
Vægt Carbon 19 kg
Vægt Carbon Kevlar 18 kg
Hastighed 8
Primær stabilitet 4
Sekundær stabilitet 4
Stabilitet i bølger 6
Retningsstabilitet 6
Manøvredygtighed 9
Bagagevolumen 3
Roerens vægt 80-100kg
Kapacitet 136 kg
Opbevaring foran Beckson Rund luge 20 cm
Opbevaring bagpå Beckson Rund luge 20 cm
Funktioner Ergonomisk sæde | Elpedaler PRO XI9 | KS-udtrækkeligt skeg-system pro
Farver Hvid, sort, gul, rød

Yderligere information

Størrelse

LV, HV

Farve

Sort, Hvid

Materiale

Diolen/Glasfiber/Core, Hybrid Carbon/Kevlar, Carbon/Kevlar