Point65 XO13 GS HDPE Havkajak – Brugt

kr. 6.000,00

Point65 XO13 GS HDPE havkajak er fremstillet af enkeltlags HDPE, hvilket gør det stivere og lettere sammenlignet med andre højtydende dagsturkajakker

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Point65 XO13 GS HDPE havkajak – Brugt

Vi har af og til nogle Point65 XO13 GS til salg brugt, oftest i farven rød, som har været demomodel eller anvendt til udlejning i én sæson. Vær opmærksom på, at kajakken er uden skeg og ror, men et rorsæt kan tilkøbes her i webshoppen. Du kan se beskrivelsen af kajakken her:

Point65 XO13 GS HDPE havkajak er fremstillet af enkeltlags HDPE, hvilket gør det stivere og lettere sammenlignet med andre højtydende dagsturkajakker. XO13 er 13 fod eller 400 cm.
XO13 er designet til begyndere og roere på mellemniveau, der søger en overkommelig pris på kvalitets dagturskajakker, og det er førstevalg til udlejning, skoler og sommerhuse. Den er et oplagt valg til dagture.
XO13 er udstyret med fodstøtter og et komfortabelt ryglæn og dæksluger for og agter samt en dagsluge inden for rækkevidde foran roeren.
Kajakken er som udgangspunkt udstyret med faste fodstøtter men kan udvides med montering af ror og rorpedaler.
Cockpittet, designet til nem ind- og udstigning, er stort og passer til alle typer roere. Det ergonomisk designede sæde giver god benstøtte og en behagelig rostilling.
En fantastisk rekreativ kajak til dagsudflugter, til foto- og fisketure.

Se andre Point65-kajakker HER
Se Point65 of Swedens website HER

Specifikationer

Længde: 400 cm
Bredde: 69 cm
Vægt: 23 kg
Kapacitet: 145 kg
Kockpit: 83×46 cm
Forluge: 44×24 cm
Agterluge: 44x26cm
Dagsluge: 15x15cm
Materiale: High density polyethen
Ror: Kan eftermonteres
Garanti: 2 år

Yderligere information

Vægt 23 kg
Størrelse N/A
Farve

rød, gul, orange, lime, blå