Point65 Rum Runner HDPE SUP

kr. 6.995,00

Point 65 Rum Runner er en innovativ, højtydende, Touring SUP med et profileret skrog. Denne profilering giver et hurtigt, stabilt bræt med god retningsstabilitet.

Beskrivelse

Point65 Rum Runner HDPE SUP

Point 65 Rum Runner er en innovativ, højtydende, Touring SUP med et profileret skrog. Denne profilering giver et hurtigt, stabilt bræt med god retningsstabilitet. Det er en stor fordel, fordi man i modsætning til et almindeligt SUP med flad bund kan tage flere pagajtag, før du skal skifte side.
RumRunner, som har pakkeluge i forstævnen, er fremragende til at padle længere distancer, samt til motionspaddling. Den er ekstremt robust og stabil, hvilket gør den ideel til udlejning. Boardets design er defineret af klare og slanke linjer, hvilket giver et godt glid igennem vandet.
Rum Runner har en længde på 365 cm og en belastningskapacitet på 133 kg.

Ydeevne
Rum Runner er hurtig og sjov, men stadig behagelig stabil med god retningsstabilitet.
Den rotationsstøbte polyethylen-konstruktion giver en kombination af styrke og slagfasthed, som de fleste andre materialer ikke kan matche.
Point 65’s Rum Runner har også masser af opbevaringsplads i den vandtætte luge i
forstævnen.

Meget alsidig
Dækket på Rum Runner er delvist beklædt med et struktureret EVA-skum for komfort og greb. Fordækket har to indbyggede kopholdere og har en stor oval luge til nem lastning i det vandtætte opbevaringsrum.
Rum Runner har et forsænket område i dækket, hvor pagajen kan fastgøres. Rum Runner er også stabelbar samt har en lav finne i agterstævnen for øget retningsstabilitet, som også beskytter kølen og forlænger levetiden på SUP’en.

Se andre Point65-kajakker HER
Se Point65 of Swedens website HER

Specifikationer

Længde: 365 cm
Bredde: 81 cm
Vægt: 20 kg
Skrog: Profileret
Kapacitet: 133 kg
Forluge: 44×26 cm
Kopholder: x2
Materiale: High density polyethen
Finne: Lavprofil
Farve: Rød
Garanti: 2 år

Yderligere information

Vægt 20 kg
Størrelse 365 × 81 × 20 cm
Farve

rød