Guidet tur i havkajak – Rudkøbing – Ø-Festival

kr. 595,00

Farvandet rundt om Langeland er noget af det smukkeste i Det Sydfynske Øhav. Derfor tilbyder Lifeplan Kajak & Friluftsliv hver dag under Ø-Festivalen en række guidede ture i farvandet udfor Rudkøbing. Turen foregår med udgangspunkt fraskudehavnen fra kl. 9:00 og ca. 3 timer frem med indlagt madpause. Vi starter altid med indledende instruktion, så begyndere kan sagtens være med.
Turen er inklusiv en sandwich og en sodavand til pausen.

Se Mødested HER

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Farvandet rundt om Langeland er noget af det smukkeste i Det Sydfynske Øhav. Derfor tilbyder Lifeplan Kajak & Friluftsliv hver dag under Ø-Festivalen en række guidede ture i farvandet udfor Rudkøbing. Turen foregår med udgangspunkt fra skudehavnen fra kl. 9:00 og ca. 3 timer frem med indlagt madpause. Vi starter altid med indledende instruktion, så begyndere kan sagtens være med.
Turen er inklusiv en sandwich og en sodavand til pausen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til booking, er du altid velkommen til at ringe +45 60723900

Vi starter altid med indledende instruktion, så begyndere kan sagtens være med.
Er du en familie med børn, er I velkomne til at kontakte os på +45 60723900 til en snak om muligheder med hensyn til alder, størrelse og fysisk formåen, mv.

Find Mødested HER

Du skal selv medbringe lette sko, tætsiddende tøj, gerne i flere lag på overkroppen, kasket/hat, solcreme, drikke, måske termokande med varm kaffe/te, snack og madpakke. Det kan være en god idé at medbringe et ekstra lag tøj til pausen.

OBS! Bindende tilmelding! Aflyser Lifeplan Kajak & Friluftsliv pga. dårligt vejr, vil turen kunne ombookes til anden dag.
Ved booking og betaling af kajakker/ture giver vi ikke beløbet retur ved afbud senere end 5 døgn før lejetidspunktet. Årsagen er, at ved booking, lægger man beslag på og reserverer udstyr/pladser, som kunne have været lejet ud til anden side.

Læs vores sikkerhedsinstruks HER

Yderligere information

Valg Dato

22. juli 2024, 23. juli 2024, 24. juli 2024, 25. juli. 2024, 26. juli. 2024, 27. juli 2024