Point65 Doubloon Tandem kajak

kr. 12.995,00

Point65 Doubloon tandem er en fantastisk dejlig og stabil doubbelt havkajak, velegnet til familier og par.

Beskrivelse

Point65 Doubloon Tandem kajak

Point65 Doubloon tandem er fantastisk dejlig og stabil doubbelt havkajak, produceret i 3-lags (3L) polyeten. Kajakken er velegnet som familiekajak til dags- eller weekendture med lidt oppakning. Egner sig også til voksen og barn, hvor barnet sidder forrest og den voksne styrer kajakken i det bageste cockpit.

En kompakt tandemkajak, 510 cm lang, der er både praktisk og solid. Skrogets design er optimeret til både ydelse og stabilitet, hvilket gør oplevelsen af Doubloon sjov og sikker.

Kajakken er udstyret med skeg og ror til ultimativ kontrol under alle vejrforhold. Den bageste roer har pedaler til at styre med.

Cockpittets form er designet til nem ind- og udstigning, er rummeligt og velegnet til alle roere. Kajakken er udstyret med ergonomiske sæder med god rygstøtte til  komfortabel roning.

Doubloon er en fantastisk kajak til dags og weekendudflugter, fiskeri, fotosafari, eller blot til en sjov tur på vandet. En perfekt tandem til alle, begyndere og eksperter. Stilfuld, fantastisk ydeevne og behageligt for alle slags roere og tegnebogen. Doubloon er et perfekt valg for kajakklubber, guider, skoler, campingpladser, familier, mm.

SPECIFIKATIONER

Længde 510 cm
Bredde 68 cm
Vægt 33 kg
Kapacitet 235 kg
Cockpits x2 83×46 cm
Forluge 24×24 cm
Agterluge 44×26 cm
Ror & skeg

Se flere Point65-kajakker HER
Se Point65 of Swedens website HER

Yderligere information

Vægt 36 kg
Størrelse N/A
Farve

rød, gul, orange, lime