Camaro Evostrech Spraytech Tørdragt Lys Blå/Lys Grå

kr. 3.495,00

Camaro Evostrech Spraytech Tørdragt er en rigtig fin tørdragt til en overkommelig pris. Dragten er fremstillet til kajakroning, jolle sejlsport og andre aktiviteter, der udføres siddende. Det enkle design koncentrerer sig om de mest væsentlige funktioner

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Camaro Evostrech Spraytech Tørdragt Lys Blå/Lys Grå er en rigtig fin tørdragt til en overkommelig pris. Dragten er fremstillet til kajakroning, jolle sejlsport og andre aktiviteter, der udføres siddende. Det enkle design koncentrerer sig om de mest væsentlige funktioner: Komfort, holder tør og udelader overdrevne detaljer. Dragtdesignet er optimeret til at opnå maksimal komfort i siddeposition. Materialet er dampgennemtrængeligt super stretch-trilaminat, med en sømstruktur, der er fuldstændig vandtæt. På grund af denne teknologi, kan de flere lag undgås.
Camaro Evostrech Spraytech Tørdragt er udstyret med en særdeles kraftig asymmetrisk TRU®-Zip, vandtæt lynlås i nylon med stor åbning til nem indgang i dragten. Halsforseglingen og håndmangetter er fremstillet af 2,5 mm neopren, som er lette at afkorte for tilpasning. Forstærkning af sæde og knæ.
Der hvor dragten virkelig adskiller sig fra andre tørdragter er, at de ofte sarte sokker er udskiftet med bløde neopren sko, som er store nok til, at man kan have ekstra uldsokker i. Skoene er ligeledes forstærket med skridsikre gummi i bunden. Fordelen er, at sokker ofte bliver utætte, mens neoprenskoene er langt mere robuste.

Specifikationer:
Materiale:
Tørdragt lavet af super stretch-trilaminat med neoprenkrave, 2,5 mm neopren arm- og benmanchetter og neopren sko.
Funktioner:
100% vandtæt og åndbar
Mest behagelig og giver bevægelsesfrihed
Arm- og benmanchetter og asymmetrisk TRU®-Zip-teknologi – for tæt forsegling og nem indgang gennem stor åbning
Forstærkninger på sæde og knæ
Sidelommer

Link til producenten HER
Link til andre lignende produkter HER

Yderligere information

Størrelse

X-small, small, medium, large, X-large

Du kunne også være interesseret i...