Point65 XO16 GS HDPE Havkajak – Brugt

kr. 6.500,00

Point65 XO16 GS HDPE Havkajak – Brugt, er fremstillet af enkeltlags HDPE, hvilket gør det stivere og lettere sammenlignet med andre højtydende touringkajakker

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Point65 XO14 GS HDPE havkajak – Brugt

Vi har af og til nogle Point65 XO16 GS HDPE Havkajak – Brugt til salg, oftest i farven rød, som har været demomodel eller anvendt til udlejning i én sæson. Vær opmærksom på, at kajakken er uden skeg og ror, men et rorsæt kan tilkøbes her i webshoppen. Du kan se beskrivelsen af kajakken her:

Point65 XO16 GS HDPE Havkajak er fremstillet af enkeltlags HDPE, hvilket gør det stivere og lettere sammenlignet med andre højtydende touringkajakker. XO16 er 16 fod eller 488 cm.
XO16 er designet til begyndere og roere på mellemniveau, der søger en overkommelig pris på kvalitets touring havkajakker, og det er førstevalg til udlejning, skoler og sommerhuse.
XO16 er udstyret med fodstøtter og et komfortabelt ryglæn og dæksluger for og agter samt en dagsluge inden for rækkevidde foran roeren.
Kajakken er som udgangspunkt udstyrret med ror og rorpedaler.
Cockpittet, designet til nem ind- og udstigning, er stort og passer til alle typer roere. Det ergonomisk designede sæde giver god benstøtte og en behagelig rostilling.
En fantastisk rekreativ kajak til dagsudflugter, til foto- og fisketure.

Se andre Point65-kajakker HER
Se Point65 of Swedens website HER

Specifikationer

Længde: 488 cm
Bredde: 69 cm
Vægt: 26 kg
Kapacitet: 165 kg
Kockpit: 83×46 cm
Forluge: 44×24 cm
Agterluge: 44x26cm
Dagsluge: 15x15cm
Materiale: High density polyethen
Garanti: 2 år

Yderligere information

Vægt 26 kg
Størrelse N/A
Farve

rød, gul, orange, lime, blå