AVANNAQ delbar grønlandsåre full carbon

kr. 3.995,00

AVANNAQ delbar grønlandsåre i carbon – forskellige farver logo. Norsk produceret åre i carbonfiber med skeformet åreblad. Grønlandsårens svar på en wingpagaj. Hybrid mellem en grønlandsåre og en wingpagaj. Den er næsten lydløs i vandet og den kan ros med både lave og høj rostil.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

AVANNAQ delbar grønlandsåre full carbon

AVANNAQ delbar grønlandsåre full carbon – forskellige farver logo. Norsk produceret åre i carbonfiber med skeformet åreblad. Grønlandsårens svar på en wingpagaj. Hybrid mellem en grønlandsåre og en wingpagaj. Den er næsten lydløs i vandet og den kan ros med både lave og høj rostil.  Åren er også virkelig god til at rulle med og har fået mange fine anmeldelser!

AVANNAQ grønlandsåre – forskellige farver logo. Årene laves med logo i mange farver. Ønskes en anden farve end sort, som ikke haves på lager kan det bestilles med ca. 1 måneds leveringstid. Farver er hvid, rød, orange, gul, grøn, sølv og sort samt sort med hvid skygge.

Denne model af Avannaq er, som overskriften pointerer, delbar, hvilket har flere fordele, fx er den lettere at transportere, stuve af vejen samt til at have liggende på dækket som ekstra pagaj.

AVANNAQ er anmeldt og anbefalet af Erik B. Jørgensen

Producenten er Jan Myklebust Composite i Norge

Andre pagajer/åre i webshoppen HER

Specifikationer

Blad & skaft: fuld carbon
Delbar, men kan ikke skives!
Længde: 215cm x bredde: 10 cm
Vægt: 650 gram

Avannaq delbar grønlandsåre i carbon

Avannaq åre fuld carbon ikke delbar

Yderligere information

Vægt 0,700 kg
Størrelse 1120 × 20 × 15 cm
Længde

215 cm

Du kunne også være interesseret i...